szerda, október 4, 2023
caronline.hu

A sárvédő szélesítés jó befektetés!

2020-07-27 Egyéb
sárvédő szélesítés

A városi terepjárókkal többnyire valóban csak az aszfalt utakat szelik tulajdonosaik, de vannak olyanok is, akik szeretik ennél izgalmasabb terepen is kipróbálni autójukat. Ezt azonban csak úgy érdemes megtenni, ha a jármű fel van szerelve minden olyan kiegészítővel, ami alkalmassá teszi az extrém körülmények közötti használatra. A különféle kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a terepen való használat közben ne sérüljön az autó, ezért a komolyabb károk elkerülése érdekében nem érdemes kihagyni például a sárvédő szélesítést.

Szélsőséges körülmények között a gyári sárvédő már nem állja meg a helyét, ez indokolja, hogy a terepen használt autókra sárvédő szélesítés kerüljön. A sárvédő szélesítés segít megteremteni a biztonságos autózás feltételeit, hiszen így a menet közben felverődő sár és latyak nem tud kárt okozni az alkatrészekben. Emellett természetesen azért is hasznos egy ilyen kiegészítő, mert használatával sokkal kevesebb szennyeződés éri kívülről az autót. A sárvédő szélesítés tehát minden szempontból jó befektetést jelent, hiszen egyetlen termék megvásárlásával csökkentheti az alkatrészcsere és szervizelés kockázatát, valamint az autósmosásra fordított időt és pénzt.

A kiegészítők akár otthon is felszerelhetőek, azonban ajánlott inkább szakemberek segítségét kérni, mert nem egyszerű ragasztásról van szó, hanem csavarral kell rögzíteni a sárvédő szélesítést, így a karosszéria fúrása is elengedhetetlen a művelethez.

Szeretné felszerelni autóját sárvédő szélesítéssel, de még sehol nem talált meggyőző kínálatot a vásárláshoz? Fedezze fel a 4 wd Profi Shop Kft. választékát, melyben biztosan megtalálja az autójához való kiegészítőket! Ha ellátogat www.4wdprofishop.hu weboldalunkra, bátran böngészhet kínálatunkban, és amennyiben megtalálta, amit keres, akár azonnal le is adhatja rendelését. Ha bizonytalan a döntésben, termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit szívesen megválaszoljuk, keressen minket az info@4wdprofishop.hu e-mail címen vagy a +36-83-900-030-as telefonszámon!

Like this Article? Share it!