szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Biztonság kiváló ár-érték arányban: a szélvédő gravírozás

2022-10-28 Egyéb
szélvédő gravírozás

Szeretne gondoskodni autója biztonságáról, viszont nem szívesen költene irreálisan magas összeget a legkorszerűbb riasztórendszerekre? A szélvédő gravírozás az Önnek való megoldás, ami hatékony védelmet nyújt, ugyanakkor abszolút megfizethető költséget jelent. Mutatjuk, miről is van szó és mi az, amire érdemes figyelnie, ha ezt választja!

Nem kell luxus kategóriájú modellre gondolni ahhoz, hogy azt mondhassuk, az autó igen nagy anyagi értéket képvisel, ráadásul a legtöbb embernek a szívébe is belopja magát a járgánya. Ebből természetesen következik, hogy a tulajdonosok mindent megtesznek azért, hogy sokáig lehessen számítani az autóra. Ám legalább ekkora figyelmet érdemel a biztonság, hiszen hiába a rendszeres karbantartás, ha egy tolvaj szemet vet az autóra.

Ma már sokféle módszert és eszközt lehet bevetni az autó biztonsága érdekében, de kevés olyan van, ami ár-érték arányban igazán kiváló. A szélvédő gravírozás azonban egy ilyen megoldás, ugyanis egy egyszerű eljárásról van szó, ami ennek ellenére nemzetközi statisztikák szerint kifejezetten magas biztonságot nyújt. Hogyan lehetséges ez?

A technika lényege, hogy az üveget gravírozással, vagyis eltávolíthatatlanul jelölik meg, és mivel ez megnehezítené az értékesítést, a tolvajok inkább nem vállalják a kockázatot. A jelölés gravírozó pisztollyal, egy sablon segítségével történik, így a méret egységes, nagyjából 6 mm magas és 4 cm hosszú, a kilátást tehát a legkevésbé sem akadályozza.

A kérdés, hogy milyen karaktereket érdemes gravíroztatni, ugyanis többféle lehetőség van; a rendszám, a motorszám és az alvázszám is számításba jöhet. Mivel előfordulhat, hogy a tulajdonos új rendszámot igényel, vagy éppen cserélni kell a motort, ezért a harmadik opció, az alvázszám a legbiztosabb választás.

Ha a szélvédő gravírozás felkeltette érdeklődését, bízza a munkát ránk, az Autóüveg Centrum csapatára! Szolgáltatásunkról a www.autouvegcentrum.hu weboldalra kattintva tudhat meg többet, és ha meggyőztük, a +36-88-400-876-os telefonszámon, valamint az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen tud kapcsolatba lépni velünk. Várjuk megkeresését!

Like this Article? Share it!