vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

A motor beltér tisztítás jelentőségéről röviden

2020-10-29 Fontos tudnivalók
motor beltér tisztítás

A motor az autó szíve, ennélfogva nagy odafigyelést érdemel. Sok autótulajdonos esik abba a hibába, hogy csak akkor foglalkozik ezzel az alkatrésszel, ha komoly problémákkal szembesül, ekkor viszont már igen nagy javítási költségekre is lehet számítani. Természetesen nem kell megvárni, míg az autó működésképtelenné válik, hiszen vannak olyan eljárások, melyek segítségével megőrizhető a motor kiváló állapota. Az egyik ilyen lehetőség a motor beltér tisztítás, amire érdemes nagy gondot fordítani minden autótulajdonosnak. Mit érdemes erről tudni?

A motorban idővel lerakódások keletkeznek, ami nagy mennyiségben akadályozza a motor hatékony működését. Ilyenkor az autó teljesítménye visszaesik, valamint megnő a fogyasztás, amik a tulajdonosok számára is érzékelhető jelenségek. Az autó jelzéseire mindig célszerű figyelni, hiszen ezek arra utalnak, hogy elérkezett az ideje a motor beltér tisztításnak.

Fontos hangsúlyozni, hogy a problémát okozó lerakódások nem csak a régi, elöregedett autóknál jelentkeznek, ugyanis ez a működés természetes velejárója, kortól és állapottól függetlenül lehet rá számítani. Általánosságban elmondható, hogy egy új autó esetében az első 30.000 kilométer után, ezt követően pedig minden évben célszerű elvégezni a motor beltér tisztítást.

Amennyiben elérkezett a motor karbantartásának ideje, és a motor beltér tisztítást Pécsen szeretné igénybe venni, a Pécsi General csapatára számíthat! Az eljárást a JetClean Tronic II tisztítóberendezéssel végezzük, ami korszerű megoldást kínál motor beltér tisztításra benzin- és dízelüzemű járművek esetén egyaránt. A berendezéssel bontás nélkül, gyorsan és rendkívül hatékonyan lehet megtisztítani a motor belső részeit a lerakódásoktól.

Ha szeretne többet megtudni cégünkről és az általunk alkalmazott módszerről, látogasson el www.generalauto.hu weboldalunkra! Motor beltér tisztítással és egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön bátran a +36-72-252-203-as telefonszámon vagy a generalpecs@gmail.com e-mail címen!

Like this Article? Share it!