szerda, október 4, 2023
caronline.hu

A nyári gumi felszerelésének jelentősége

2021-03-04 Fontos tudnivalók
nyári gumik csere

Ön tudja, hogy mennyire fontos a nyári gumikra időben átváltani? Nem csak a téli gumik esetében lényeges erre ügyelni, ugyanis teljesen más körülményekkel kell a hideg és a meleg hónapokban megküzdeni. Hamarosan beköszönt a meleg idő, ne feledkezzen meg a nyári gumik cseréjéről!

A gumiabroncsok kiemelt szerepet töltenek be minden gépjárműnél. Feladatuk az erőátvitel biztosítása a jármű és az út között, ezért fontos a kiváló minőség, és az évszaknak megfelelő típus használata. Az eltérő időjárási és útburkolati viszonyok megkövetelik a körülményeknek megfelelő gumiabroncsok használatát. Ha az átlag hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, tanácsos a nyári gumikat felszereltetni. A téli gumiabroncsok kialakítása eltér a nyári gumik jellemzőitől, a meleg aszfalton jobban tapadnak, így a gépjármű kevésbé lesz irányítható. Emiatt a gumik gyorsabban kopnak, a haladás lelassul, az üzemanyag költsége pedig megnő. Bizonyára Ön sem szeretne mindezekkel számolni, hiszen felesleges kiadás. Mielőtt azonban sor kerül a nyári gumik cseréjére, célszerű körültekintően tájékozódni, hogy mekkora a kiválasztott nyári gumik zajszintje, milyen a komfortérzet, és hogyan teljesítenek menet közben. Ha mindezekre figyelmet fordít, kényelmesen utazhat minden alkalommal. Érdemes szakembertől tanácsot kérni, így biztos, hogy kifogástalan eredményre jut.

Kímélje meg magát a felesleges költségektől, és közlekedjen biztonságosan! A nyári gumik cseréjénél is válassza a legjobb minőséget, hogy elégedett legyen hosszú időn keresztül! Cégünk, az AR-GO Bt. webáruházában nagy választékkal várjuk, így könnyen megtalálhatja a megfelelő nyári gumikat. Akciókkal, kedvezményekkel, és hasznos tanácsokkal segítjük abban, hogy minél egyszerűbb legyen a vásárlás. Tekintse meg a legnépszerűbb gyártók kiváló minőségű termékeit a www.ar-go.hu weboldalon, kérdéseivel pedig keressen bennünket! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-4319407-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az argoabroncs@t-email.hu címünkre!

Like this Article? Share it!