szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Autómentés és szervizelés egy helyen!

2017-12-21 Fontos tudnivalók

Van már tapasztalata lerobbant autóval, és nehezen tudta megoldani a problémát? Esetleg szeretne előre felkészülni az ilyen kellemetlen helyzetekre? Bárhol és bármilyen nehézsége adódik, a legjobb, ha az autómentést választja! Profi szakemberekkel és megfelelő eszközökkel nem csak az autószállítást, hanem az autó szervizelését is könnyen megoldhatja.

Autónk épségére többféle módon ügyelhetünk, többek között a rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással, a biztonságos körülmények között történő parkolással, valamint az évszaknak megfelelő eszközök használatával, például a téli gumival. Sokkal kisebb az esélye, ha ezekre kellően ügyelünk, de akkor is érhet bennünket meglepetés. Sajnos a váratlan okokból történő balesetek, illetve a hirtelen meghibásodások mindenkivel előfordulhatnak. Ez rendkívül kellemetlen lehet, főként, ha munkaeszközként szolgál az adott jármű. Jó, ha tudjuk, ilyenkor hova érdemes segítségért fordulnunk. Zökkenőmentes, és minél rövidebb időn belül lebonyolítható autómentés céljából a legjobb megoldás, ha olyan szolgáltatót keresünk fel, akik nem csak az autószállítás feladatát teljesítik, hanem az autó szervizelését is felkészülten ellátják.

Azonnali autómentés esetén felkészült munkatársainkkal, magas minőségű eszközeinkkel gyorsan és megbízhatóan állunk rendelkezésére. Színvonalas szolgáltatásainkat a meghatározott időn belül igénybe veheti. Ügyfélbarát gondolkodásunknak köszönhetően már nem csak az autószállítással foglalkozunk, hanem az autó szervizelését is vállaljuk. Szerezzen bővebb információt kedvezményeinkről és tevékenységünkről a www.auto-mento.hu internetes oldalunkon!

Gyors és zökkenőmentes autómentésért forduljon hozzánk bizalommal! Adja át gépjárművét autómentést végző, profi szakembereinknek, és szabaduljon meg az autószállítással és az autó szervizelésével kapcsolatos tehertől! Keressen minket a 06-30-932-1123-as telefonszámunkon! Kérdései, észrevételei esetén pedig írjon nekünk a bobek.gabor@freemail.hu e-mail címünkre!

Like this Article? Share it!