vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

Autóvédelem: ne bízza a véletlenre!

2020-09-23 Fontos tudnivalók
autóvédelem

Aki már átélte, hogy milyen érzés, amikor ellopják az autóját, az jó eséllyel soha többé nem szeretné megtapasztalni. Aki viszont olyan szerencsés, hogy még sosem kellett átélnie ezt az élményt, annak talán nem is jelent sokat az autóvédelem fogalma. Pedig az ellopott autók túlnyomó része sosem kerül vissza az eredeti tulajdonosához, hanem vagy egy másik országban, vagy alkatrészeire bontva végzi.

Éppen emiatt érdemes nagyobb figyelmet szentelni az autó védelmének, és ellátni olyan eszközökkel, amelyek megakadályozzák az illetékteleneket abban, hogy eltulajdonítsák azt. Szerencsére számos berendezés, illetve eszköz érhető el a legegyszerűbbektől a bonyolultabb rendszerekig, és ezek ára is kedvező, főleg, ha az eltulajdonított autó értékét vesszük alapul. Ez annak tudatában még fontosabb, hogy a biztosítók sosem azt az értéket fizetik ki egy ellopott autó után, mint amennyit az a gazdája számára ér, hanem jóval kevesebbet – ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításon túl a legtöbben nem kötnek biztosítást az autójukra, még kiemeltebb figyelmet érdemel az autóvédelem!

Autóvédelem címén számos eszköz létezik, amelyek mindegyike más és más módon képes garantálni, hogy az autót ne lehessen ellopni. Lehetséges a nyomkövetés, a riasztás, illetve az indításgátlás is, de a bonyolultabb rendszerek ezek kombinációját is képesek elvégezni. Ezek egy része a motortérbe kerül, és a motor beindítását akadályozza meg, méghozzá hozzáférhetetlenül.

Cégünk, a Carprotect Intelligens Járművédelem a legkiválóbb autóvédelmi berendezéseket forgalmazza és építi be ügyfelei járműveibe. Tőlünk  akár ingyenes GSM és műholdas távfelügyeletet is igénybe vehet. Tudjon meg többet termékeinkről és szolgáltatásainkról, keresse fel a www.carprotect.hu címen elérhető weboldalunkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az autóvédelem iránt, és szeretné biztonságban tudni a járművét, válassza cégünket! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-688-5327-es és a +36-30-954-0413-as telefonszámok egyikén, vagy az info@carprotect.hu e-mail címünkön!

Like this Article? Share it!