szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Casco biztosítás – Amire a kötelező biztosítás nem fizet

2020-08-25 Fontos tudnivalók
casco biztosítás

Tart attól, hogy a szélsőséges időjárási viszontagságok, vagy más külső tényezők kárt okoznak a járművében? Szeretne biztos lenni abban, hogy ha valamilyen kár éri az autóját, netán eltulajdonítják, anyagi segítséget kap? Ha casco biztosítással rendelkezik, nem kell aggódnia a károk megtérítése miatt.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás abban az esetben téríti meg a károkat, ha másoknak okoz kárt, vagy Önnek okoznak kárt. Azokban az esetekben, amikor az Ön hibájából történik a gépjárművében sérülés, ez a biztosítás nem nyújt térítést. Azért fontos casco biztosítást kötni, hogy az ilyen károk esetén is megkapja a javításhoz szükséges összeget. Tájékozódjon a casco biztosítás feltételeiről, és ennek szolgáltatásáról annak érdekében, hogy ki tudja használni ezt a lehetőséget. Bizonyára Ön is rendszeresen közlekedik valamilyen gépjárművel, és szeretne nyugodtan utazni. Mások, és az Ön figyelmetlensége miatt is történhet baleset, és nem csak az Önnel egy időben közlekedő vezetők vagyontárgyaiban tehet kárt, hanem a saját gépjárművében is. Annak érdekében, hogy teljesebb körű legyen a biztosítási védelme, kössön casco biztosítást!

A mai időjárási viszonyok egyre szélsőségesebbek, előfordulnak nagyobb viharok és jégesők is. Egy természeti hatás is okozhat az Ön közlekedésre használt vagyontárgyában különböző sérüléseket, amelyek javítása magas költséggel járhat. Elemi károk keletkezhetnek utazás közben, és akkor is, ha nem áll rendelkezésére tárolásra alkalmas garázs. Bizonyára Ön is gyakran parkol a legkülönfélébb helyeken. Ha őrizetlenül hagyja a gépjárművét, előfordulhat, hogy idegenek eltulajdonítják. A casco biztosítás lopás esetén is fizet! Fontos, hogy kellőképpen tájékozódjon a biztosítók ajánlatairól, hogy ki tudja választani az Ön számára legmegfelelőbb szerződést. Lényeges például az önrész megjelölése, amitől jelentős mértékben függhet a térítés díja.

Akkor jár a legjobban, ha biztosítási tanácsadó céget bíz meg az összehasonlítással. A Pannon-Safe Kft. szakembereiként részletesen tájékoztatjuk Önt a feltételekről, a szolgáltatásokról, és ajánlatokat nyújtunk, amelyek közül Ön választhat. Tudjon meg többet a casco biztosítás előnyeiről, és a tevékenységünkről is a www.pannonsafe.hu internetes oldalon! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon bennünket a 06-72-222010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu címünkre!

Like this Article? Share it!