csütörtök, június 1, 2023
caronline.hu

Forgalomba helyezés, honosítás lépései

2020-09-21 Fontos tudnivalók
forgalomba helyezés

Jármű vásárlására készül, amivel minél hamarabb útnak indulna? Külföldön szeretné az elképzeléseinek megfelelő autót beszerezni? Fontos, hogy körültekintően tájékozódjon, tisztában legyen a szabályokkal, ugyanis számos feltételnek kell eleget tennie, mielőtt a kormány mögé ül. Nem maradhat el a forgalomba helyezés, illetve a honosítás, amit gyorsan és gördülékenyen intézhet, ha online foglal időpontot, és profik segítségét kéri.

Ma már szinte minden családban van legalább egy autó, és egyre többen döntenek motorkerékpár vásárlása mellett is. Ezekkel a járművekkel kényelmes és gyors a közlekedés, így nem kell a tömegközlekedési eszközök indulási idejéhez és útvonalához alkalmazkodni. Ha jármű vásárlása előtt áll, fontos, hogy tisztában legyen az előírásokkal, hiszen az Ön számára tökéletes típus kiválasztásán és kifizetésén kívül más elengedhetetlen teendők is várják. Külföldön sokszor jóval olcsóbban lehet járműhöz jutni, ezért nem meglepő, ha Ön is ezt a megoldást részesíti előnyben. Amennyiben van érvényes külföldi műszaki vizsga a gépjárművön, honosításra van szükség. Ha pedig nincs érvényes külföldi műszaki vizsga, számítania kell az egyedi forgalomba helyezés, és a műszaki vizsga díjának megfizetésére. A forgalomba helyezéshonosítás során be kell mutatnia az okmányokat a Közlekedési Hatóságnál, fel kell keresnie az Adó- és Vámhivatalt, nem maradhat el az eredetvizsga, valamint a kötelező felelősségbiztosítás megkötése sem. Ezt követően tudja a rendszámot és a forgalmi engedélyt igényelni az okmányirodában.

Foglaljon időpontot online, és intézze egyszerűen a forgalomba helyezéshonosítás ügyeit! Megbízható, gyors segítséget nyújt cégünk, a CARACE Autótechnika Kft., így rövid idő alatt, probléma nélkül teheti meg az előírásoknak megfelelő lépéseket. Ránk bízhat minden feladatot, amire szükség van a forgalomba helyezéshonosítás során. Minden fontos információt átadunk, amelyek alapján gördülékeny ügyintézésre számíthat, a letölthető nyomtatványokat pedig már most is megtekintheti a www.caracekft.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a 06-23-365623-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@carace.hu e-mail címünkre!

Like this Article? Share it!