vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

Karosszéria fóliázással a használt autók is újjászületnek

2022-11-29 Fontos tudnivalók
karosszéria fóliázás budapest

Használt autót vásárolt, és kompromisszumot kötött a karosszéria színével, de már megbánta a döntését? Tudta, hogy fóliázással nem csak teljesen új külsőt kaphat az autó, hanem még az eredeti fényezést is megóvhatja a sérülésektől? Olykor a legegyszerűbb megoldások a legjobbak, és a karosszéria fóliázás pontosan ebbe a kategóriába tartozik, ezért Önnek is érdemes fontolóra vennie!

Használt autó vásárlásakor a szín a legkevésbé fontos szempont, ha valaki jó üzletet akar kötni, akkor a korrekt állapotra kell helyeznie a hangsúlyt, akár a külsőségek rovására is. Nem meglepő, ha Ön is így látta jónak, de érthető az is, ha végső soron mégiscsak olyan autót szeretne, aminek a megjelenése is elnyeri a tetszését.

A fényezés ára azonban igen magasra rúg, pláne, ha a különleges megoldások iránt érdeklődik; a metál vagy a manapság oly népszerű matt borításért még mélyebbre kell nyúlnia a pénztárcájában.  Ha a megnyerő stílusért kiad közel annyi pénzt, mint amennyi maga az autó volt, akkor ismét megkérdőjelezhető, hogy jól járt-e a használt autóval.

Az okos megoldás a karosszéria fóliázás, ami egy jó alapanyaggal és egy profi csapat közbenjárásával éppen olyan igényes, mint a fényezés, az ára viszont annak töredéke. Ezzel a módszerrel csak a fantáziája szabhat határt a dizájnnak, választhat bármilyen merész színt, fényeset, mattot vagy akár karbon textúrát is.

Ha arra tart igényt, pár év múlva akár ismét teljesen megújulhat a karosszéria, a fólia ráadásul nyom nélkül eltávolítható, melynek köszönhetően az eladás sem ütközhet akadályba, ha majd lecseréli az autót. Fontos még tudnia azt is, hogy a fólia alatt nem karcolódik és mattul a fényezés, vagyis azzal, hogy újjá varázsolja az autót, még óvja is annak állapotát.

Ez az, amire szüksége van? Ha karosszéria fóliázás Budapesten, akkor Autodekor.hu Bt.! Cégünk bármilyen elképzelést megvalósít, méghozzá a legmagasabb színvonalon, melyről mindent megtudhat a www.autodekor.hu weboldalon. Ajánlatot a +36-30-214-2763-as telefonszámon és a dekor@autodekor.hu e-mail címen tud kérni, várjuk megkeresését!

Like this Article? Share it!