szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Miért fontos az autó akkumulátorra télen kiemelt figyelmet fordítani?

2019-11-07 Fontos tudnivalók
autó akkumulátor

Ismerős Önnek is az a kellemetlen helyzet, amikor nem indul be a gépjárműve a hideg időben? Nagy szüksége van a közlekedési eszközére télen is? Ha szeretné a problémákat elkerülni, és mindig időben indulni, nem maradhat el az autó akkumulátor alapos ellenőrzése!

A rendszeres karbantartás és az alkatrészek alapos ellenőrzése ellenére is előfordulhat, hogy működésképtelenné válik az autója. A meghibásodások között az egyik leggyakoribb ok az autó akkumulátorának problémája. A következő időszakban számítani kell a hőmérséklet csökkenésére, és a hideg miatt nehezebben indítható a motor. Az autó akkumulátor kémiai reakciók alapján működik, amelyek a hideg időben lelassulnak, így csökken a kapacitása. A generátor sokkal nehezebben tölt, mint a nyári hónapokban, ezért több időt szükséges erre a feladatra fordítani. Télen korábban sötétedik, és gyakrabban válnak nehezen járhatóvá az utak, ezért hosszabb ideig használja a fényszórókat, a világítást és a fűtést, eközben pedig folyamatosan terheli az autó akkumulátort. Csak akkor közlekedhet biztonságosan, kényelmesen és költséghatékonyan, ha az autó akkumulátor nincs elöregedve, stabilan működik. Nem csak a mínusz fokok miatt, hanem az idő múlásától, és a rendszeres használattól is elhasználódhat az autó akkumulátor, aminek a cseréjéről időben kell gondoskodni. Jó hatással lehet az autó akkumulátorra, ha melegben tartja, amennyiben pedig hosszabb időn keresztül nem indul útnak, érdemes időközönként teljesen feltölteni az akksit.

Ha kiváló minőségű, a járműve típusának megfelelő autó akkumulátort szeretne beszerezni, vagy akkumulátor javításra van szükség, forduljon cégünkhöz, az Akku Expressz Kft.-hez! Hatalmas kínálattal várjuk, és színvonalas szolgáltatást nyújtunk. Könnyen és gyorsan intézheti a vásárlást, bármilyen autó akkumulátort keres. Látogasson el a www.akku-expressz.hu internetes oldalra!

Ne vállalja a rizikót a hidegben! Szerelje fel járművét megbízható autó akkumulátorral, amire egész télen számíthat! Bármilyen kérdése merül fel a termékeinkkel, vagy az akkumulátor javítással kapcsolatban, hívja a 06-1-282-4746-os telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@akkumulatoraruhaz.hu e-mail címünkre!

 

Like this Article? Share it!