vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

A garázskapu redőnyök előnyeiről

2018-12-03 Innovációk
A garázskapu redőnyök előnyeiről

A hagyományos garázskapuknak – amellett, hogy tökéletesen ellátják a feladatukat – számos hátrányuk van, kezdve a helyszükséglettel, de a modernebb, billenő típusoknál is létezik ma már lényegesen jobb megoldás: a garázskapu redőny!

Vessük össze a korábbiakkal a garázskapu redőnyöket, és máris szembetűnő lesz a különbség! A hagyományos garázskapu kétszárnyú, a nyitása kifelé történik. Ha közvetlenül elé áll egy autó, akkor lehetetlen bejutni a garázsba; szűkebb helyeken ez komoly problémákat is okozhat, de egész biztos, hogy ki kell szállni miatta az autóból, méghozzá távolabb megállva, ami torlódást és ideges dudálást von maga után. A felfelé nyíló garázskapu szintén foglal valamennyi helyet nyitott állapotban, bár ez inkább csak a garázs plafonján okoz gondot; márpedig a plafonra rengeteg tárolóhelyet lehetne kialakítani, ha nem kellene biztosítanunk azt a kapu nyitásához. Pozitívuma a hagyományos garázskapuhoz képest az, hogy automatizálható, azaz nem feltétlenül kell kiszállni az autóból érkezéskor, illetve távozáskor.

A garázskapu redőny ezekkel szemben gyakorlatilag semennyi helyet nem vesz el sem a garázs előtti térből, sem a mennyezetből, hiszen ugyanúgy működik, mint egy ablakra szerelt árnyékoló, vagyis egy kisméretű tokba tekeredik fel. A garázskapu redőnyök ráadásul szinte kivétel nélkül motorizáltak, vagyis a használatuk a lehető legkényelmesebb, emellett könnyen tisztíthatóak, tartósak, esztétikusak, és még az áruk is kedvező! Jó tudni, hogy egy esetleges áramszünet esetén sem kell a garázs előtt hagyni az autót, hiszen a garázskapu redőny kézzel is működtethető.

Ha Ön is szeretné garázskapu redőnnyel védeni az autóját, akkor érdemes felkeresnie cégünket, a Fény Őr Kft.-t! Kínálatunkban alumínium garázskapu redőnyöket találhat, amelyek közül egyszerűen választhatja ki a legmegfelelőbbet. Látogassa meg honlapunkat a www.redonydiszkont.hu címen, és informálódjon bővebben a termékeinkről! Kérdése van? Tegye fel nekünk a 06-29-952-904-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkre!

Like this Article? Share it!