kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Karbonfóliázás az igazán stílusos autóért!

2020-08-26 Innovációk
karbon matrica

A legtöbb kisfiú rajong az autókért, és ez a lelkesedés általában felnőtt korban is megmarad. A saját autó csupa izgalmat tartogat, és amellett, hogy tulajdonosaik gondosan karbantartják, illetve ápolják a járművet, mindent megtesznek azért is, hogy az stílusos legyen. A fényezés jó lehetőséget kínál, hogy az autó külseje megújuljon, azonban ez az eljárás jelentős kiadással jár, a felület ráadásul könnyen sérül. Milyen megoldás van helyette?

karbon matrica egyedi megjelenéssel ruházza fel a járművet, melynek köszönhetően bármelyik utcai autó a sportkocsikhoz hasonlóan nézhet ki. A karbon matrica kerülhet egy-egy felületre, például a motorháztetőre vagy csak a visszapillantókra, de akár a teljes autó is bevonható, így a dekorálás teljes mértékben az egyedi elképzelések függvényében alakítható. A karbon alapvetően igen drága alapanyag, ezzel szemben a karbonfóliázás kedvező áron megvalósítható, és igényes, tartós dekorációként fog szolgálni. Ha a későbbiekben a tulajdonos mégis új stílussal szeretné felruházni autóját, abban az esetben a karbon matrica nyomtalanul eltávolítható, így nem okoz gondot az új külső, hiszen az eredeti fényezés hibátlan marad.

Mindig is irigyelte a sportautók izgalmas küllemét? Érdekli, hogyan mutat a karbon matrica autóra helyezve? Fedezze fel, milyen lehetőségeket kínál az Autodekor.hu Bt.! Az igényes és tartós karbonfóliázás számunkra alapvető, a stílusról azonban Ön dönthet, hiszen többféle megoldásból válogathat nálunk, így fekete, fehér, ezüst és néhány színes, kevlár mintás matrica is rendelkezésre áll. Munkánkat színvonalasan és gyorsan végezzük, így a végeredmény biztosan elnyeri a tetszését.

Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásunk részleteit, illetve szívesen megtekintené referenciáinkat, böngésszen bátran www.autodekor.hu weboldalunkon! Ha meggyőztük, munkatársainktól máris kérhet ajánlatot, illetve, ha esetleg kérdései vannak, akkor is várjuk megkeresését! Forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-214-2763-as telefonszámon vagy a dekor@autodekor.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!