vasárnap, szeptember 24, 2023
caronline.hu

Nissan LEAF bérlés: tapasztalja meg az elektromos autók előnyeit!

2020-07-28 Innovációk
Nissan LEAF bérlés

Úgy döntött, hogy a későbbiekben az elektromos autó mellett tenné le a voksát, de előbb a saját bőrén keresztül tapasztalná meg, milyen előnyökkel jár, ha „zöld” autót vezetünk? Érdekli a legújabb innováció, és szeretne „gyakorlati” ismeretekre szert tenni? Remek elhatározás, forduljon bátran a ZSOLÉ Design Kft.-hez, hiszen a cég kimondott elektromos autók bérbeadására specializálódott.

Döntsön Ön is Nissan LEAF bérlés mellett, és tapasztalja meg az elektromos autóval való közlekedés előnyeit! Mit kell tudni elöljáróban az autóról? Fontos kiemelni, hogy jelenleg a világ legnagyobb számban eladott villanyautójáról beszélünk. Lényeges szempont lehet, hogy magasan felszerelt, ráadásul olyan hatótávot ad, ami hosszabb utakra is elegendő – természetesen a vezetési stílustól függően.

A Nissan LEAF kiemelkedő funkciója az e-Pedal rendszer. Ez nemcsak segíti a városi közlekedést, de lehetővé teszi a vezető számára, hogy lelassítsa / megállítsa a gépjárművet, illetve álló helyzetben tartsa csak a gázpedál működtetésével.

Fontos lehet megemlíteni, hogy ha a Nissan LEAF bérlés mellett dönt, tőlünk igencsak kedvező áron kölcsönözhet. Ami a forintosított összegeket illeti:

– 1-5 napig: 15.900 forint / nap

– a 6. naptól: 13.900 forint / nap

– havidíj 300.000 forint / hó

– áraink nettó árak, az áfát nem tartalmazzák!

– kaució: bruttó 150.000 forint.

A higiéniai előírásokat maximálisan szem előtt tartva autóinkat ózongenerátorral fertőtlenítjük. Ami pedig a Nissan LEAF bérlés feltételeit illeti: gépjárműveink kölcsönbe vételénél feltétel a 21. életév betöltése, illetve rendelkezni kell minimum egy éve érvényes jogosítvánnyal! Ha a Nissan LEAF bérlés mellett dönt, akkor belföldön használhatja az autót, hiszen gépjárműveink külföldre nem vihetők! Ezentúl minden autó bérbeadásához bérleti szerződés készül.

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna a Nissan LEAF bérlés további feltételeiről, illetve a szolgáltatásainkról? Közelebbről megismerné a bérbe vehető elektromos autók specifikumait? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.elektromos-autoberles.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket! Amennyiben további kérdései, kérése támadnak, kérjük, keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-30/574-8887-es telefonszámon, vagy kérjük, írjon e-mailt az info@elektromos-autoberles.hu címre! Döntsön Ön is a Nissan LEAF bérlés mellett!

Like this Article? Share it!