vasárnap, szeptember 24, 2023
caronline.hu

A karosszéria sérülés javítása nem tűr halasztást!

2021-03-10 Szerviz
karosszéria sérülés javítása

A karosszéria lényegében az autó külső burkolata, amely számos különféle elemből áll. Ezek összessége határozza meg az autó megjelenését, azonban a karosszéria funkciója nem merül ki abban, hogy stílusos külsőt kölcsönöz az autónak. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az elemek megsérülnek, arra nem esztétikai hibaként kell tekinteni. Gondoskodni kell arról, hogy ilyen esetekben a karosszéria sérülés javítása rövid időn belül megtörténjen, annak halogatása ugyanis a közlekedés biztonságára és az alkatrészek élettartamára is hatással lehet. Mit érdemes tudni erről?

A karosszéria az autó biztonsági rendszerének részeként gondoskodik a sofőr és az utasok védelméről, mégpedig olyan módon, hogy elemei elnyelik, illetve eloszlatják a becsapódási energiát. Ez már önmagában olyan indok, ami a karosszéria sérülés javítása mellett szól, de nem ez az egyetlen. A karosszéria ugyanis az autó aerodinamikai jellemzőit is befolyásolja, vagyis egy elhanyagolt sérülés végső soron megnövekedett fogyasztással járhat. Ha a karosszéria sérülés javítása nem történik meg időben, az alkatrészek rozsdásodásnak indulhatnak, hiszen jobban ki vannak téve a nedvességnek és szennyeződéseknek. Egy kisebb hiba tehát idővel komoly károkat és felesleges költségeket eredményezhet, ezért mindenképpen célszerű szakemberhez fordulni a karosszéria sérülés javítása céljából.

Amennyiben szeretné elkerülni a kellemetlen következményeket, ne halogassa a karosszéria sérülés javítását, inkább bízza az autóját a Kertai Autójavító Kft. szakértőire! Jól felszerelt karosszérialakatos műhelyünknek és nagy tapasztalatunknak köszönhetően minden problémára találunk megoldást. Látogasson el www.kertaiautojavito.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat tevékenységünkről és hasznos információkkal gazdagodhat a karosszéria sérülés javítása kapcsán! Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, esetleg kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-335-0590-es telefonszámon vagy a kertaiautojavito@gmail.com e-mail címen!

Like this Article? Share it!