szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Autó javítás megbízható szerelőkkel, elérhető áron!

2020-03-26 Szerviz

Pontosan tudjuk: ha az autónk felmondja a szolgálatot, az mindig váratlanul és a lehető legrosszabb pillanatban jön! Hivatásából kifolyólag Ön is napi rendszerességgel használja gépjárművét, ami azonban az egyik pillanatról a másikra nem indul? Ne aggódjon, van megoldás, segítünk! Forduljon bizalommal a Géniusz Trade Kft. szakembereire, és bízza a legjobb kezekre az autó javítást!

Ha autó javítás, profi szolgáltatásunkban garantáltan nem csalódhat, hiszen műhelyünkben valóban bármilyen problémára megoldást találunk! Mire gondolunk?

Számíthat ránk, ha
– teljes körű autó javításról,
– motor diagnosztikáról,
– futóműállításról,
– olajcseréről,
– kipufogó javításról,
– szélvédő javításról, cseréről,
– hibakód olvasásról, nullázásról,
– gumiszervizről,
– kuplungcseréről,
– vezérműszíj cseréréről vagy éppenséggel
– olajszervizről van szó.

Fontos, hogy a lehető leggyorsabb időn belül újra használhassa autóját? Olyan szervizre bízná gépjárművét, amely megbízható, tapasztalt, ugyanakkor gyorsan és elérhető árakkal dolgozik? Bízza Ön is szakértő szerelőinkre az autó javítást és a végeredményben garantáltan nem csalódhat! Tökéletes műszaki állapotban bocsájtjuk újra rendelkezésére négykerekűjét. Nem árulunk zsákbamacskát: azokat a javításokat végezzük el az autóján, amelyeket előzetesen megbeszéltünk!

Döntsön tehát Ön is mellettünk, ha megbízható szakembert keres az autó javításhoz. Szervizünkre ezentúl egyébként akkor is számíthat, ha autóalkatrész ellátásra, műszaki vizsgáztatásra vagy éppen pótkocsi javításra van szüksége. Kíváncsi a részletekre, illetve az ajánlatunkra? Szeretne Ön lenni a következő elégedett ügyfelünk, akinek teljes körű szolgáltatást nyújtottunk az autó javításhoz? Ne várjon tovább a megfelelő ajánlatra! Kérjük, látogasson el oldalunkra, hiszen weboldalunkon, a www.geniusztrade.hu-n, minden további kérdésére választ kaphat! Lépjen velünk bizalommal kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Várjuk hívását a +3634-473-635 / +3670-368-4641 telefonszámon vagy keressen minket e-mailben, a geniusztradekft@gmail.com címen!

Like this Article? Share it!