kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Autó ózonos szagtalanítás: Felejtse el a kellemetlen szagokat!

2020-06-16 Szerviz
autó ózonos szagtalanítás

A saját autó használata hatalmas szabadságot ad a tulajdonosoknak, hiszen elfelejthetik a tömegközlekedéssel járó procedúrát, akkor és oda utazhatnak, amikor és ahova kedvük tartja. Ez azonban csak akkor nyújt maximális kényelmet, ha az autó utastere is minden igénynek eleget tesz. A klíma kellemetlen szagot áraszt, ha nincsen rendszeresen tisztítva, de a kárpit is beissza a szagokat, így pedig már kevésbé komfortos hosszabb időt tölteni az autóban. Mi a megoldás?

Az autó ózonos szagtalanítás egy olyan eljárás, melynek köszönhetően vegyszerek nélkül lehet megszabadulni az autó levegőjét rontó tényezőktől. Érdekesség, hogy ez a környezetkímélő megoldás a klórnál is erősebb fertőtlenítő hatással bír, ráadásul 99,9%-ban megsemmisíti a mikroorganizmusokat. Az autó ózonos tisztítás másik nagy előnye, hogy az ózon nem csupán elfedi, hanem teljesen megszünteti a zavaró szagokat. Az eljárás hatékony és gyors megoldást kínál, hiszen egyszerre fertőtleníti a klímát, valamint az autó utasterét és rakodóterét. Egyetlen szolgáltatás igénybevételével szüntetheti meg az összes felmerülő problémát, ami útjában áll a kényelmes autózásnak, az autó ózonos fertőtlenítést tehát nem érdemes halogatni. Használt autó vásárlásakor, majd a későbbiekben évente egyszer ajánlott megismételni az autó ózonos szagtalanítást, de allergia esetén, vagy ha a klíma használatát követően náthás panaszokat észlel, célszerű többször szervizbe látogatni.

Megbízható céget keres, ahol a teljes körű szervizelésbe igény esetén az autó ózonos tisztítás is beletartozik? Ismerje meg cégünk, az AR-GO Bt. sokoldalú tevékenységét, mely mindent magába foglal, ami a biztonságos kényelmes autózáshoz szükséges! Ha szeretne többet megtudni az autó ózonos fertőtlenítésről vagy egyéb szolgáltatásainkról, látogasson el www.ar-go.hu weboldalunkra! Amennyiben pedig kérdése lenne vagy szeretne időpontot kérni, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, a +36-1-431-9407-es telefonszámon vagy az argoabroncs@t-email.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!