kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Robogó és motor szerviz Budapesten!

2020-07-29 Szerviz
robogo-es-motor-szerviz

Akár baleset, vagy karbantartás, eseti javítás miatt keres járműve számára megbízható robogó és motor szervizt, állunk rendelkezésére! Cégünk nagy tapasztalattal javít motorkerékpárokat és robogókat is, modern diagnosztikai technológiák segítségével gyorsan feltérképezzük, szakértő munkatársaink közreműködésével kijavítjuk a problémát! Az alábbi 10 szolgáltatást is profi módon végezzük:

– robogó és motor gyorsszerviz sürgős esetekben

– robogó és motor javítás és karbantartás

– motor műszaki vizsgáztatás

– sérült motor kárügyintézés

– robogó és motor gumi centírozás és szerelés

– robogó és motor váz és villajavítás

–  szezon előtti átvizsgálás, üzembe helyezés

– állapotfelmérés

– üzembe helyezés

– esztétikai hibák javítása

– teljesítménynövelés

Használt járművet vásárolna? Robogó és motor szervizünkben átvizsgáljuk és tájékoztatjuk az aktuális állapotról. Nem szeretne a dugóban vesztegelni? Hozza el hozzánk motorját vagy robogóját, és meggyőződhet róla, hogy biztonságosan navigál vele a forgalomban! Robogó és motor szervizünk  az alkatrész vásárlásban is tud segíteni, a következő márkás robogó alkatrészeket nálunk megkaphatja olcsón:

– motorblokk

– elektronika

– futómű és fék

– kenőanyag

– hengerszettek

– csapágyak

– szimeringek

– kormány alkatrészek

– világítástechnika

– zárak, láncok, lakatok…

Ha sokallja a márkaszerviz árait, de az otthoni javítgatásnak sem híve, a legjobb kompromisszumos megoldást nálunk találja: rendkívül nagy tapasztalatra tettünk szert robogó és motor szervizelésben, odafigyelünk rá, hogy áraink ne szökjenek az egekbe de a javítások minősége kifogástalan legyen, és a barátságos kiszolgálás sem utolsó nálunk a sorban!

Robogó és motor szervizünk weboldalán, a www.robogószervíz.hu webcímen megtalálja részletes bemutatkozásunkat, többet is megtudhat szolgáltatásainkról és felveheti a kapcsolatot velünk a 06-30/9720-320 telefonszámon vagy a fancsi.motor@gmail.com e-mail címen. Ha robogója, motorja szakszerű javításáról van szó, bízza szakértőkre, bízza ránk, robogó és motor szervizünk várja Önt!

Like this Article? Share it!