kedd, november 28, 2023
caronline.hu

A belföldi fuvarozáshoz megbízható partnerre van szükség!

2020-05-18 Szolgáltatások
belföldi fuvarozás

Ahogy a cégek fejlődnek, egyre kiterjedtebb kapcsolatrendszerük lesz, ez azonban a nagyobb népszerűség és az ezzel járó profit mellett több teendővel is jár. Gondoskodni kell többek között a partnerek telephelye közötti áruszállításról, amit nem éri meg önerőből lebonyolítani, hiszen a megfelelő kapacitással bíró saját járművek megvásárlása és fenntartása igen nagy költséggel jár.

A legcélravezetőbb megoldás, ha a szállítással megbízunk egy olyan céget, melynek szakemberei rutinosak a belföldi fuvarozás területén, így biztosak lehetünk abban, hogy az áru a megbeszélt feltételek szerint, biztonságban célba ér. Az áru épsége a legfontosabb szempont, amikor céget választunk a belföldi fuvarozáshoz, hiszen csak így őrizhetjük meg partnereink elégedettségét hosszú távon. Ehhez jól felszerelt, rendszeresen karbantartott járművekre van szükség, a legjobb, ha több különböző teherbírású típusból választhatunk, ha ugyanis nincsen kihasználva a kapacitás, az veszteséges, ha pedig túlzsúfolt a raktér, az kockázatos lehet az áru épségére nézve. Természetesen a sokszínű gépjárműpark mellett tapasztalt, talpraesett sofőrökre is szükség van, akik minden váratlan helyzetben helytállnak a belföldi fuvarozás során. Az áru biztonságát szolgálja a nyomkövető rendszer is, ami manapság már alapvető elvárásnak számít a belföldi fuvarozást igénybe vevő ügyfelek részéről.

Ha megbízható partnert keres, ahol a jól felszerelt járműpark mellett a hozzáértő szakemberekre is számíthat, válassza a belföldi fuvarozáshoz cégünket, a Szaki Trans Kft.-t! Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk megrendelőink igényeire, és arra törekszünk, hogy a legmagasabb színvonalat biztosítsuk hosszú távon is. Látogasson el www.szakitrans.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerheti szolgáltatásunkkal kapcsolatban! Amennyiben szeretne ajánlatot kérni vagy kérdése van a belföldi fuvarozásra vonatkozóan, várjuk megkeresését elérhetőségeinken, a +36-1-297-4764-es telefonszámon és az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!