kedd, november 28, 2023
caronline.hu

A foncsorozással jelentős összegeket megspórolhatnak a gépjármű tulajdonosok!

2020-10-22 Szolgáltatások
foncsorozás

Az autók fényszórói kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonságos közlekedés megteremtésében. Az idő előrehaladtával ezek a lámpák veszítenek fényerejükből, így pedig nagyon kockázatos közlekedni, főleg sötétben. Az autótulajdonosok közül sokan új lámpákat vásárolnának, azonban ez esetben jelentős kiadásokkal számolhatnak, ugyanis a termékekért több tízezret is elkérhetnek a kereskedésekben. A drága árucikkeknél létezik egy sokkal költséghatékonyabb, egyszerűbb megoldás ahhoz, hogy a lámpák ismét megfelelő fényerővel világítsanak, ez pedig a foncsorozás.

foncsorozás egy kedvező felújítási eljárás, általa gyorsan helyreállíthatók a gyenge fényerejű lámpák. A foncsor a lámpatesten belül található, tükrös fényvisszaverő elem, ami gondoskodik a megfelelő erejű világításról. Az idő múlásával, az izzók hőhatására a tükröződő fémréteg folyamatosan halványodik, emiatt csökken a lámpák teljesítménye. A foncsorozás keretein belül ezt a problémát orvosolják a szakemberek, aminek során új fémréteget kap a fényvisszaverő elem. Az eljárásnak köszönhetően így nincs szükség új, drága lámpákra, hosszadalmas munkálatokra a cseréhez. A foncsorozással rövid időn belül végeznek a szakemberek, ezután pedig egy jó darabig nem lesz gondjuk az autósoknak a lámpáikkal, ezáltal nincs akadálya a biztonságos közlekedésnek.

Amennyiben Ön is szeretne javítani gépjárműve gyenge fényerejű lámpáin, és megtapasztalná a foncsorozás előnyeit, forduljon bizalommal a GT Reflect Bt.-hez! Nálunk a legjobb kezekben vannak a gépjárművek lámpái. A foncsorozás terén kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van. A legmodernebb eszközökkel varázsoljuk újjá a tükrös, fényvisszaverő elemeket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásunkról, amit a www.gtreflect.hu címen ér el. Ha kérdései lennének vagy időpontot foglalna, keressen bennünket telefonon a +36-29-331-065-ös vagy a +36-30-625-3173-as számon! Ezen kívül üzenetet is küldhet nekünk a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címünkre.

Like this Article? Share it!