kedd, november 28, 2023
caronline.hu

A nemzetközi kamionos szállítással járó előnyök

2020-10-28 Szolgáltatások
nemzetközi kamionos szállítás

A virágzó nemzetközi kereskedelem természetes módon magával vonja az országok közötti szállítmányozás szükségességét. Erre napjainkban már többféle megoldás van, tengeri, légi, vasúti és közúti fuvarozás, melyek közül utóbbi számít a legelterjedtebb opciónak. Ha tehát nagy mennyiségű rakományt kell eljuttatni egy másik országba, amihez megbízható megoldást keres, érdemes a nemzetközi kamionos szállítás mellett döntenie. Milyen érvek szólnak mellette?

A nemzetközi kamionos szállítás legnagyobb előnye, hogy az összes elérhető opcióból ez az egyetlen olyan, amivel háztól-házig megoldható a fuvarozás, hiszen a többi módszer kikötőhöz, repülőtérhez, illetve vasútállomáshoz kötött. Mivel ebben az esetben nem kell összehangolni többféle szállítási módot, gördülékenyebben lebonyolítható a teljes szállítási folyamat. A nemzetközi kamionos szállítás mellett szól az is, hogy mivel nem kell kötött pályával számolni, rugalmasan alakítható az útvonal, melynek köszönhetően el lehet kerülni a torlódásokat, ami végső soron ahhoz vezet, hogy csökken a késés esélye. A nemzetközi kamionos szállítás nem csak megbízható választás, de a költségek tekintetében is okos döntés, hiszen kisebb távon is gazdaságos. Hátrányként megemlíthető a hosszabb szállítási idő, hiszen a sofőrök számára kötelező a pihenő idő betartása, ám jelentősen felgyorsítható a fuvarozás, ha két járművezető váltja egymást, így ez sem jelenthet gondot.

Érdekli a nemzetközi kamionos szállítás, de nem tudja, hova fordulhatna segítségért? A Szaki Trans Kft. biztonságos szállítási megoldást kínál több országba is! A hagyományos rakományok mellett speciális járműveinkkel hűtött áru és veszélyes áru fuvarozását is vállaljuk. Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásaink részleteit, látogasson el www.szakitrans.hu weboldalunkra, és ha igénybe venné a nemzetközi kamionos szállítást, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink valamelyikén! Hívja a +36-1-297-4764-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@szakitrans.hu e-mail címre!

Like this Article? Share it!