kedd, november 28, 2023
caronline.hu

A sérült gépkocsi szállítása csak egy hívásra van Öntől!

2022-08-29 Szolgáltatások
sérült gépkocsi szállítása

A balesetek elkerüléséhez olykor a legnagyobb elővigyázatosság sem elegendő, ilyenkor pedig gondoskodni kell a sérült gépkocsi szállításáról is. Nem mindegy viszont, hogyan és milyen díjszabással dolgozik az autómentő, ezért a legjobb, ha mindig kéznél van egy megbízható csapat elérhetősége!

Sokféle módon lehet gondoskodni a közlekedés biztonságáról, a váratlan helyzetekre azonban nem lehet felkészülni. Senki sem gondol rá szívesen, de el kell fogadni a tényt, hogy a balesetek előfordulásának esélyét csak minimalizálni lehet, teljesen kizárni nem. Ha megtörténik a baj, a legfontosabb, hogy az érintettek elkerüljék a pánikot, és gyorsan, határozottan cselekedjenek. Amint sikerült meggyőződni arról, hogy nem történt személyi sérülés, az autót is át kell nézni, és ha az nem alkalmas a biztonságos közlekedésre, a sérült gépkocsi szállítása a következő megoldandó feladat.

A sérült gépkocsi szállítása profi segítséget kíván, egy ilyen helyzetben azonban elképzelhetetlennek tűnik, hogy az érintettek hosszas válogatásba fognak, melyik céget lenne érdemes megbízni a feladattal. Egy jó autómentőnek három fontos kritériumnak kell megfelelnie, ez a szakszerűség, gyorsaság és korrekt díjszabás, de könnyű belefutni olyan cégekbe, amik nem felelnek meg ezek mindegyikének. Ha a sérült gépkocsi szállítása nem ezeknek a szempontoknak a mentén történik, további kellemetlenségekre és felesleges plusz költségekre lehet számítani. Az egyetlen megoldás, amivel mindez elkerülhető, ha van kéznél egy telefonszám, amiről biztosan lehet tudni, hogyha az érintettek tárcsázzák, profi segítségre számíthatnak.

A Bánfai Autómentés csapata a nap 24 órájában rendelkezésére áll, ha a sérült gépkocsi szállítására van szükség! A lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk egy jól felszerelt járművel, és nem nehezítjük meg a dolgát irreálisan magas árakkal sem. A www.banfai-automentes.hu weboldalon bővebben tájékozódhat szolgáltatásunkról, és ha meggyőztük arról, hogy ránk van szüksége a szorult helyzetben, mentse el elérhetőségüket! A +36-70-423-3334-es telefonszámon várjuk megkeresését, ha a sérült gépkocsi szállítása a feladat!

Like this Article? Share it!