vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

A személygépjármű bérlésről bővebben

2017-12-29 Szolgáltatások
A személygépjármű bérlésről bővebben

Mostanság egyre több olyan szolgáltatás várja az ügyfeleket, amelyekkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válhatnak a hétköznapok. Ilyen például a személygépjármű bérlés is, hiszen nagyon sokan ilyen-olyan okokból nem tartanak fent gépjárművet, azonban jogosítvánnyal rendelkeznek, így alkalmasak a vezetésre, és időnként szükségük van autóra.

A személygépjármű bérléssel tulajdonképpen bármilyen esetben lehet élni, amikor szükség van gépjárműre, legyen szó üzlettel, vagy magánélettel kapcsolatos ügyekről. A bérlést biztosító vállalkozás részletesen nem kéri ki az ügyféltől, hogy mire fogja használni a bérelt gépjárművet. Értelemszerűen csupán annyi a kérés, hogy az autó rendeltetésszerűen, felelősségteljesen legyen használva, de természetesen minden helyzetre fel vannak készülve, így az ügyfélnek bármilyen balesetből adódó kárt meg kell térítenie.

A személygépjármű bérléssel főként sürgős esetekben szoktak élni, amikor valamilyen oknál fogva az ügyfél a saját autóját nem tudja használni, például hosszadalmasabb szervizeltetés, vagy közúti baleset miatt, azonban egy váratlan helyzet miatt autóba kell ülnie. Mivel a taxi költséges, a tömegközlekedés pedig stresszel jár, a legideálisabb döntés az autóbérlés! A személygépjármű bérléssel egyszerű, de rendkívül jó műszaki állapotú autókat lehet igénybe venni, emellett lehetőség van arra, hogy az ügyfél a számára szimpatikus gépjárművet választhassa a kínálatból.

Ha Ön is szeretne igénybe venni egy ügyfélbarát, rugalmas és kedvező szolgáltatást, keresse a Fox Professional Kft.-t! Vállalkozásunk kedvező feltételekkel biztosít lakossági és vállalkozási célokra személygépjárműveket, amelyeket rendkívül vonzó ajánlat keretein belül bérelhetnek tőlünk! Az autókat és a hozzájuk kapcsolódó információkat honlapunkon találhatja, amelyet a www.kisnagyautoberles.hu címen érhet el. További információkért forduljon hozzánk bizalommal telefonon, a 06-20-474-0712-es számon, vagy írjon e-mailt a berles@kisnagyautoberles.hu címre!

Like this Article? Share it!