kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Autókozmetika: ahol az autó megszépül

2018-01-02 Szolgáltatások
Autókozmetika: ahol az autó megszépül

Az Ön autójára is ráférne egy alapos, külső-belső tisztítás és waxolás? Nagy munka lesz! Nem csak a szappanos víz, kefe és a slag kell majd hozzá, rengeteg feladatot kell elvégezni addig, míg az autó csillogó, ápolt és kívül belül tiszta lesz!

Természetesen a mosás az első, de nem mindegy az sem, hogy hogyan. A speciális, autókra kifejlesztett „sampon” a legjobb, illetve a magasnyomású mosó. Ha az nincs, a kefe is megteszi, de fontos, hogy puha sörtéjű legyen. A kosz eltűntetése után a felületek ápolása következik, amibe nem csak a fényezés, de a műanyag és gumi felületek kezelése is beletartozik. Ehhez a megfelelő szerek beszerzése elengedhetetlen, házilag nem megoldható a pótlásuk! Ha a fényezés megkopott, kifakult, akkor egy polírozás se árt, amihez szükség lesz polírpasztákra, polírozó gépre és egy olyan emberre, akinek van tapasztalata a művelet elvégzésében, mert enélkül könnyű kárt tenni a fényezésben! A felület védelmét pedig waxolással lehet megoldani, amihez szintén szükség van a speciális szerre és némi hozzáértésre.

Ha az autó kívülről már ragyog, jöhet a belső tisztítása, szövet esetén kárpittisztító géppel, bőrnél pedig bőrtisztító készítményekkel. A belső műanyagokat is érdemes teljesen letisztogatni, portalanítani, és ilyenkor a klíma tisztítása is esedékes. De ez csak a jéghegy csúcsa, számtalan elvégzendő feladat van egy autó ápolásakor, amit sokkal egyszerűbb egy autókozmetikára bízni a feladatot! Így hozzáértő szakemberek végzik el a munkát gyorsan, precízen és költséghatékonyabban, mintha magunk állnánk neki!

A Zonnen-Busz Kft. többek közt autókozmetikával is foglalkozik egyéb tevékenységei mellett, melyeket a www.zonnenbusz.hu címen elérhető weboldalon lehet megtekinteni. Ha profikkal szeretné elvégeztetni az autókozmetikai feladatokat, keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken! Hívja a +36-20-998-9898-as, vagy a +36-20-488-7099-es telefonszámokat, illetve írjon az info@zonnenbusz.hu e-mail címre!

Like this Article? Share it!