kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Az autógáz tartály cseréjéről röviden

2020-09-18 Szolgáltatások
autógáz tartály cseréje

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gázüzemű autók, ezek ugyanis számos előnnyel járnak a benzines járművekhez képest. Az LPG beszerelése nem csak a tulajdonos számára hasznos, hanem a környezetvédelem szempontjából is, hiszen emellett, hogy költséghatékonyabbá teszi az üzemeltetést, kevesebb káros összetevőt is tartalmaz. Az autógáz tartály cseréje azonban időről időre szükségessé válik, ez kiemelt figyelmet érdemel a tulajdonosok részéről a biztonságos közlekedés érdekében. Mit érdemes tudni az LPG tartály cseréről?

Fontos tudni, hogy az LPG tartályok tanúsítványának érvényességi ideje 10 év. Amennyiben ez az idő letelt, ellenőrzésre van szükség, és ha a tartály megfelelő állapotban van, a tanúsítvány meghosszabbítható, ellenkező esetben pedig gondoskodni kell az LPG tartály cseréről. A csere elhanyagolása nem csak veszélyes, de komoly meghibásodás forrása is lehet, így semmiképpen sem érdemes elmulasztani, amikor az esedékessé válik. Emellett szükséges az autógáz tartály cseréje abban az esetben, ha az mechanikai sérülést szenved. Sérülhet a tartály például egy ütközés következtében, ilyenkor tehát ellenőrizni kell annak állapotát.

Az LPG tartály cserét mindenképpen profi szakemberekre kell bízni, így garantáltan nem fordulhat elő szivárgás, sem egyéb olyan probléma, ami balesetveszélyes helyzetet teremtene.

Amennyiben esedékessé vált az autógáz tartály cseréje, ellenőrzésre vagy javításra van szüksége, forduljon bizalommal a Szappanos Autógáz csapatához! Munkánkat szakszerűen és precízen végezzük, így biztos lehet benne, hogy ha hozzánk fordul, nem lesz gond a végeredménnyel. Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, látogasson el www.autogazszereles.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat árainkról, valamint aktuális akcióinkról is! Ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, mindenben szívesen segítünk, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-76-357-607-es telefonszámon, valamint a szappanosautogaz@gmail.com e-mail címen!

Like this Article? Share it!