csütörtök, június 1, 2023
caronline.hu

Ózon generátorral a friss levegőért!

2020-05-27 Szolgáltatások
ózon generátor

A makulátlan tisztaságra és az egészséges, friss levegőre mindenhol igényünk van, ahol hosszabb időt töltünk, nem kivétel ez alól autónk sem. A klíma rendkívül hasznos társ a kánikulában, ugyanakkor teret ad a különféle baktériumok és gombák elszaporodásának, ami légúti megbetegedésekkel járhat, ha hosszú távon a készülékből kiáramló egészségtelen levegőt szívjuk be. Ám nem csupán a klíma tisztításáról kell gondoskodni bizonyos időközönként, hanem az autó belső terének rendszeres szagtalanítása is szükséges. A használatból adódóan kellemetlen szagok isszák be magukat a kárpitokba a legnagyobb odafigyelés mellett is, a dohányzás, különféle ételek, kisállat szállítása mind érezhetővé válik az autó levegőjén egy idő után. Ha szeretnénk gyorsan és egyszerűen megszabadulni a kellemetlenségektől, nincs más dolgunk, mint szakértők segítségét kérni az ózon generátorral végzett fertőtlenítéshez.

Az ózon generátor korszerű és hatékony megoldást kínál, hogy biztosítva legyen a klíma és az utastér friss, tiszta levegője. Az ózon generátor használata környezettudatos döntés, és nem jár semmilyen kellemetlenséggel az autó használói számára, hiszen teljes mértékben vegyszer és adalék mentes eljárásról van szó. A fertőtlenítés rövid időt vesz igénybe, így egyetlen tulajdonosnak sem kell sokáig nélkülöznie autóját. Az ózon generátorral való fertőtlenítés nem csak magánszemélyek számára fontos, ugyanúgy nélkülözhetetlen azoknak, akik munkához használják a járművet, és számukra különösen fontos a gyors eljárás.

Ha szeretné szakértőkre bízni autóját, és gyors megoldásra van szüksége, de a kedvező ár is fontos szempont, ismerje meg a Pécsi Generál csapatát! Az ózon generátoros fertőtlenítés díja nálunk nettó 6000 Forint személyautó esetén, és nettó 8000 Forint, ha kisteherautót hoz műhelyünkbe. Amennyiben szeretné megismerni a részleteket, látogasson el www.generalauto.hu weboldalunkra, ha pedig igénybe venné az ózon generátoros fertőtlenítést, forduljon hozzánk a +36-72-252-203-as telefonszámon vagy a generalpecs@gmail.com e-mail címen!

Like this Article? Share it!