vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

Parkolóház óradíj a belvárosban, ami megfizethető? Létezik!

2022-01-27 Szolgáltatások
parkolóház óradíj

parkolóház óradíj nem feltétlenül jelent irreális összeget még a főváros szívében sem, csak okosan kell választani. Tájékozódjon a lehetőségekről előre, és válasszon ár-érték arányban megfelelő szolgáltatást!

Minden autós jól tudja, hogy Budapest belvárosában olykor kihívást jelentő feladat megfelelő parkolóhelyet találni. Természetes, hogy mindenki szeretné maximális biztonságban tudni autóját, lehetőleg egy olyan parkolóházban, ami frekventált helyen van. Ám a parkolóház óradíj olyan magasra rúg egy-egy cégnél, ami már nem éri meg a tulajdonosoknak, így inkább más lehetőség után néznek. Pedig van olyan megoldás, ami képes minden igénynek eleget tenni, csupán előre kell gondolkodni és okosan megtervezni a parkolást még az indulás előtt.

A parkolóház óradíj magába foglalja a biztonság érzését, a tulajdonosok tisztában vannak vele, hogy azért fizetnek, hogy autójuk fedett, zárt helyen legyen. Értelemszerűen azonban nem mindegy, hogy ez milyen összeget jelent, hiszen a belvárosi parkolóházak többsége irreálisan magas árakkal dolgozik. Ha nem hirtelen, a helyszínen adódó lehetőségek közül kell választani, a parkolóház óradíj sem feltétlenül jelent megfizethetetlen összeget. Létezik olyan cég, ami színvonalas szolgáltatást nyújt, és ehhez korrekt díjszabást biztosít, a kérdés csak az, hogy melyik ez a cég?

A FranklinHáz a főváros V. kerületében, presztízs értékű helyen, gépesített rendszerű parkolóházzal várja az autósokat. Nálunk biztonságban tudhatja autóját, de a parkolóház óradíj miatt sem kell aggódnia, hiszen azt szeretnénk, hogy elégedett legyen szolgáltatásunkkal, és legközelebb is minket válasszon.

www.franklinhaz.hu weboldalon tájékozódhat az általunk biztosított lehetőségekről, megtudhatja, hogy mennyi az aktuális parkolóház óradíj, de a heti és havi jegyekről is informálódhat, ha az érdekli. Tapasztalja meg Ön is, hogy milyen egy ár-érték arányban kiváló parkolóház, ha pedig kérdése lenne, mielőtt ellátogat hozzánk, hívja a +36-1-328-0960-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@franklinhaz.hu e-mail címre!

Like this Article? Share it!