vasárnap, szeptember 24, 2023
caronline.hu

Utánfutó kölcsönzés akció, amit nem érdemes kihagyni!

2022-05-25 Szolgáltatások
utánfutó kölcsönzés akció

Az utánfutó kölcsönzés akció a legjobb ajánlat Önnek, ha hétvégére időzíti szállítási feladatait! Tervezze meg a munkáját okosan, és használja ki a kedvezményt, változatos felszereltségű, kiváló állapotú utánfutókkal várjuk!

Ha egy-egy alkalommal utánfutóra van szükség, azért értelemszerűen nem érdemes vásárolni egy sajátot, ennél sokkal jobb megoldás a kölcsönzés. Nem mindegy azonban, milyen típusú és állapotú utánfutót bérel az ember, és természetesen az sem, hogy mennyit fizet érte, ezért érdemes körültekintőnek lenni. Aki alaposan körüljárja a témát, könnyen találhat olyan céget, ahol még utánfutó kölcsönzés akció is van, egy jó ajánlattal pedig sokat lehet spórolni. Ha Önt is érdekli a bérlés, és egy olyan cég után kutat, ahol kedvezmények is várják az ügyfeleket, nálunk a legjobb helyen jár!

Cégünk széles kínálatot biztosít utánfutókból, így bármi legyen is a célja, garantáltan megtalálja azt a típust, amire szüksége van. Egytengelyes és kéttengelyes, fékkel ellátott és fék nélküli változatokból is válogathat, 300 kg-tól akár 1500 kg teherbírásig, és bármelyik mellett dönt, biztos lehet benne, hogy megbízható utánfutót vehet birtokba. Nálunk utánfutó kölcsönzés akció is van, méghozzá állandó jelleggel, hiszen pontosan tudjuk, hogy ügyfeleinknek a bérlés díja sem mindegy. Különösen megéri hétvégén igénybe venni szolgáltatásunkat, ilyenkor ugyanis jelentős kedvezményt tudunk biztosítani. Az utánfutó kölcsönzés akció keretében 2,5 napot számolunk, ha a pénteki zárástól a hétfő reggeli nyitásig bérel, és 1,5 napot, ha a szombati zárástól szintén a hétfő reggeli nyitásig bérel, vasárnapokra és ünnepnapokra pedig 50% kedvezményt biztosítunk. Akkor tehát, ha hétvégére időzíti a munkáját, még egy indokkal több, hogy tőlünk béreljen, hiszen az utánfutó kölcsönzés akció egy rendkívül pénztárcabarát ajánlat.

Éljen a kedvezménnyel Ön is, és béreljen utánfutót cégünktől, a Glokar Ipari és Szolgáltató Kft.-től! Az utánfutó kölcsönzés akció részleteiről és feltételeiről bővebben tájékozódhat az utanfuto.glokar.net weboldalon, ha pedig kérdése lenne vagy máris foglalni szeretne, a +36-1-403-3213-as telefonszámon és a galambos.gyozo@gmail.com e-mail címen várjuk megkeresését!

Like this Article? Share it!