csütörtök, június 1, 2023
caronline.hu

Az autófóliázás árakról röviden

2020-05-25 Technológia
autófóliázás ára

Az autófóliázásnak számtalan előnye van, legyen szó a karosszéria, vagy az ablakok fóliázásáról, sokan mégis tartanak tőle a magas költségek miatt, pedig az autófóliázás ára sem önmagában, sem mással összehasonlítva nem magas.

Ha a karosszéria fóliázását nézzük, akkor érdemesebb összevetni a fényezéssel, mint önmagában számolni. A teljes fényezés ugyanis nem csupán a festést jelenti, hanem a maszkolást, az egyes elemek előkészítését, illetve a fényezőkamra használatát, majd tisztítását is, az ára pedig eszerint alakul: rendkívül magas. Az autófóliázás ára ehhez képest a töredéke, hiszen csupán az előkészítést és a fólia felhelyezését kell kifizetni, ami önmagában is alacsonyabb költséget jelent, nem is beszélve az összehasonlításról, a végeredmény pedig “minden pénzt megér”, főleg, hogy olyan hatások is elérhetőek vele, amik a hagyományos fényezéssel nem.

Ha ehhez még az ablakok fóliázása is társul, az autófóliázás ára akkor sem emelkedik meg jelentősen, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az üvegfóliázás gyakorlatilag fillérekből megvalósítható, ráadásul rövidesen vissza is hozza az árát, hiszen segít az autó belterét kellemes hőmérsékleten tartani a nyári forróságban, ami a légkondicionáló használatának mellőzését, ezáltal üzemanyag-spórolást jelent. Ráadás, hogy a fólia nem enged belátást a kocsiba, így a feltörésének kockázata is csökken, ami további megtakarítást eredményezhet.

Cégünk, a Bestfólia garantálja, hogy autófóliázás áraink az Ön tetszését is elnyerik. Honlapunkon – amit a www.autofolia.net címen érhet el – kérhet árajánlatot, amihez csupán néhány adatot kell megadnia, amik az autó típusát, évjáratát, illetve az ajtók számát érintik. Ha bennünket választ, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését, és mind a munkánk minőségével, mind az autófóliázás árával elégedett lesz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9243168-as, vagy a 06-30-6861644-es telefonszámunkon, és kérdezzen rá pontosan autófóliázás árainkra!

Like this Article? Share it!