szombat, március 25, 2023
caronline.hu

Nem az igazi a fényerő? A foncsorozás megoldja a problémát!

2022-10-28 Technológia
fényszóró foncsorozás

Úgy érzi, hogy folyamatosan csökken a fényszóró teljesítménye, pedig az izzó rendben van és a bura is átesett egy polírozáson? Valószínűleg elérkezett az idő egy kis felújításra, és amire szüksége van, az a fényszóró foncsorozás, ami lehetővé teszi, hogy a fényerő újra a megszokott legyen!

Felelős autótulajdonosként bizonyára Ön is mindent megtesz annak érdekében, hogy a jármű megbízhatóan és biztonságosan üzemeljen. Érthető hát, hogy aggasztja, ha azt tapasztalja, hogy a fényszóró egyre halványabban világít, hiszen ez nehezíti a látási viszonyokat, ezzel együtt pedig növeli a balesetek kockázatát.

A háttérben egy teljesen normális jelenség áll, mégpedig az, hogy elkezdett leégni a foncsor, a fémréteg, amiről a fény visszatükröződik. Ez annak az erős hőhatásnak következménye, amit az izzó bocsát ki magából, vagyis a foncsor előbb vagy utóbb minden fényszóróban leég. Hogy mikor kell számolni vele, azt sok minden befolyásolja, de általánosságban elmondható, hogy a projektoros lámpák rövidebb ideig bírják.

A megoldás a foncsorozás, ami azt jelenti, hogy vákuumgőzöléses technológiával felújítják a fényszóróban található fémréteget. Az eljárás bármilyen típusú fényszóró esetén megvalósítható, nem akadály a fém és műanyag alapú lámpatest sem, lehet sárga és barna is a foncsorozás.

Sőt, ha jól választ céget a feladatra, még csak nem is kell feltétlenül személyesen ellátogatnia az üzembe. Egyszerűen el lehet postázni a lámpatestet, a felújítás ára pedig néhány ezer forint, ami töredéke az új fényszórónak. Gondolta volna, hogy ennyire egyszerű a megoldás?

Ha mindezek alapján meggyőződött róla, hogy fényszóró foncsorozásra van szüksége, cégünkre, a GT Reflect Bt.-re számíthat! Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk a fényszóró felújítását, ehhez csupán annyi a dolga, hogy szétszerelt állapotban elküldi nekünk a lámpatestet.

Tevékenységünkről bővebben tájékozódhat a www.gtreflect.hu weboldalon, és ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, várjuk megkeresését a +36-29-331-095-ös telefonszámon vagy a
gtreflect@gtreflect.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!