kedd, május 30, 2023
caronline.hu

Opel Gyulai márkakereskedés: leljen rá nálunk az álomautóra!

2020-04-28 Technológia
Opel Gyulai márkakereskedés

Az Opel Gyulai márkakereskedés magas színvonalon gyártott gépjárműveket és kiegészítő termékeket kínál az érdeklődők / vásárlók számára. Ezentúl számíthat a cég profi márkaszervizére is, ha javításról vagy éppenséggel karosszéria munkálatokról van szó!

Ismerje meg közelebbről cégünket, a Gyulai Autószerviz Kft.-t, és tudjon meg többet az Opel Gyulai márkakereskedésünkről, ha új személygépjárműre van szüksége!

Az Opel Gyulai márkakereskedés széles kínálatában kisautókat, családi autókat, kombikat, SUV-kat, elektromos autókat és sportautókat találhat. Miért érdemes az Opel mellett dönteni?

Fontos kiemelni az aktív biztonsági jellemzők között:
– a kezelhetőséget,
– a teljesítménytartalékokat,
– és a megbízhatóságot.

Emellett a legfontosabb passzív biztonsági jellemzők:
– a gáztöltésű lengéscsillapítók általános használata
– és az elektronikus blokkolásgátló elérhetősége.

Tudta?! Az Opel egy lépéssel mindig többet tesz, ha biztonságról van szó! Mire gondolunk? Minden Opel jármű egy megerősített biztonsági rács köré épül, melyet oldalirányú ütközésvédelem és pontosan megtervezett gyűrődő zónák egészítenek ki.

Ismerje meg közelebbről az Opel Gyulai márkakereskedés kínálatát! Választékunkban találhat azonnal (!) vihető autókat, ebben az esetben az Ön feladata csupán annyi, hogy kiválasztja az álomautót, és készletről rögvest viheti is haza.

Mindenképpen az Opel mellett döntene, de fontos szempont, hogy az álomautóhoz jó áron jusson hozzá? Szuper ajánlattal várja Önt is a Opel Gyulai márkakereskedés! Használja ki a készletkisöprő akciónkat és vigye haza új Opel modelljét akár 1.600.000 forint kedvezménnyel! Az akció keretén belül remek áron juthat hozzá az Astra K, a Corsa, a Grandland X, a Crossland X vagy éppen az Insignia valamely modelljéhez! Leljen rá az álomautóra készletkisöprő akciónk keretén belül, és élvezze az Opel Gyulai márkakereskedés által nyújtott öt év garancia előnyeit!

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a további részletekre? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.opelgyulai.hu-ra, és ismerje meg az ajánlatainkat! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, vagy tanácsadásra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Keressen minket bizalommal a +36-1/256-00-36-os telefonszámon, vagy kérje ajánlatunkat a honlapunkon található üzenetküldési űrlap kitöltésének segítségével!

Like this Article? Share it!