szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Bosch Silver S4 autó akkumulátor, a biztos döntés

2022-10-27 Termékek
Bosch Silver S4 autó akkumulátor

Szüksége van egy új autó akkumulátorra, de úgy érzi, hogy elveszett az óriási kínálatban? Olyat szeretne vásárolni, ami rengeteg energiával, megbízható működéssel és hosszú élettartammal tudja támogatni a közlekedést? Szinte biztos, hogy amit keres, az a Bosch Silver S4 autó akkumulátor!

Autótulajdonosként pontosan tudja, hogy a technológia fejlődésével egyre több biztonsági és kényelmi funkcióval vannak ellátva a személyautók, ez pedig kihívást jelenthet az akkumulátornak. A Bosch Silver termékcsalád S szériája éppen erre lett kifejlesztve, olyan akkumulátorokat akartak piacra dobni, amik kiszolgálják a megnövekedett energiaigényt, ráadásul teljesen gondozásmentesek.

Míg az S5 a felső osztályba tartozó járműveket szolgálja ki, addig az S4 a középkategóriás autókra lett tervezve, beleértve a korszerűbb modelleket, sőt, az ázsiai személygépkocsikat. A Bosch Silver S4 gyakorlatilag univerzálisan alkalmazható, összességében a piac 97%-át lefedi, nem meglepő hát, hogy rengeteg tulajdonos választja.

Az S4 teljes mértékben kiszolgálja a gépjármű-elektronikát, méghozzá a Bosch akkumulátoroktól megszokott megbízhatósággal. Képes eleget tenni az egyre magasabb követelményeknek, amiket a nemzetközi autógyártók támasztanak az elektromossági értékekkel szemben.

Kiemelkedően teljesít az indítási energiát illetően, amire úgy képes, hogy kapacitása 15%-kal jobb a hagyományos akkumulátorok energiatartalékával összehasonlítva. Alacsony önkisülése révén az azonnal hidegindítás akkor sem jelent kihívást az S4-nek, ha hosszabb ideig nincs használatban az autó.

Mindemellett a Bosch Silver S4 autó akkumulátorra igazán sokáig lehet számítani, ugyanis 20%-kal hosszabb élettartammal bír, köszönhetően az innovatív ezüstötvözetnek.

Nos, ez az, amire szüksége van? Cégünk, a Csorba-Akku Kft. a legjobb akkumulátorokat forgalmazza, köztük természetesen a Bosch Silver S4-et is. Nézzen körül weboldalunkon, a www.csorba-akku.hu címen, és ismerkedjen meg kapcsolódó szolgáltatásainkkal! Ha eldöntötte, hogy tőlünk rendel, várjuk megkeresését a +36-1-379-3142-es telefonszámon vagy az info@csorba-akku.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!