vasárnap, december 3, 2023
caronline.hu

Eredeti, bontott Audi ajtók kedvező áron!

2020-09-21 Termékek
eredeti, bontott Audi ajtók

Egy kisebb koccanás könnyedén javítható, ám akkor sincs nagy baj, ha cserélni kell valamelyik karosszériaelemet, hiszen mind bontott, mint utángyártott, mind gyári, eredeti változatban is könnyedén be lehet szerezni gyakorlatilag bármit. Könnyű például olyan céget is találni, amely eredeti, bontott Audi ajtókat és más alkatrészeket is forgalmaz, tehát a karambolos autó újjá varázsolása nem megoldhatatlan feladat.

Az eredeti, gyári alkatrészek mindig jobbak, mint az utángyártottak – ezt tényként jelenthetjük ki. Ha bontott részegységeket vásárolunk, akkor mind a méret, mind a szín (ha sikerül ugyanolyat találni) stimmelni fog, ráadásul a minőséggel kapcsolatban sem kell kompromisszumot kötnünk. A bontott alkatrész természetesen ugyanolyan minőséget képvisel, mint az új, csupán használt, viszont ez egyet jelent az alacsonyabb árral is. Egy eredeti, bontott Audi ajtó így akár a felébe, vagy még kevesebbe is kerülhet, mintha a gyárból rendelnénk újat, így könnyedén lefaragható a javítás költsége.

Természetesen az Audi sem csak egyetlen típust gyárt – hasonlóan a többi márkához – így típusazonos alkatrészt kell hozzá találni. Ennek érdekében muszáj egy olyan forgalmazót felkeresni, amelynél nagy választékban találhatóak meg nem csak az eredeti, bontott Audi ajtók, de más részegységek is, hiszen egy oldalsó ütközés során több alkatrész is megsérülhet. Nem kell azonban messzire menni, hiszen közel a megoldás!

Cégünk, a Dinamic Kormánymű Kft. többek között eredeti, bontott Audi ajtókat is forgalmaz, de bármilyen egyéb alkatrészre van szüksége, azok esetében is számíthat a segítségünkre. Ha szeretné megismerni kínálatunkat és kedvező árainkat, keresse fel a weboldalunkat, amit a www.audialkatresz-bonto.hu címen ér el!

Amennyiben eredeti, bontott Audi ajtókra lenne szüksége, vagy kérdései lennének termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-953-8890-es telefonszámunkon, illetve az info@audialkatresz-bonto.hu e-mail címünkön!

Like this Article? Share it!