szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Használjon megbízható téli gumikat, és vezessen biztonságosan!

2017-12-21 Termékek

Egész évben fontos ügyelnünk az autónk alkatrészeinek rendszeres ellenőrzésére, a téli hónapokban pedig kiemelt figyelmet igényelnek a gumiabroncsok. A nedves, sokszor lefagyott utakon nélkülözhetetlen a téli gumik használata. Érdemes körültekintőnek lennünk, ugyanis az akciós téli gumik között is megtalálhatjuk a számunkra legideálisabb, magas minőségű termékeket.

A téli gumik jó tapadási képességgel, sűrűn bordázott lamellákkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a havas, vizes, vagy lefagyott utakon is biztonságosan közlekedhetünk. A nyári gumiabroncsok lecserélése nem véletlenül fontos a hideg, téli időben, hiszen ezeket speciális gumikeverékből gyártják. Szerkezetük és anyaguk az enyhébb időjáráshoz igazodik, így nem képesek megfelelően alkalmazkodni a hideg aszfalthoz. Ennek következményeként nem tapadnak megfelelően hideg időben, és bármikor könnyen megcsúszhatunk. Ha nyári gumit használunk a téli gumik helyett, nem csak saját magunk és járművünk épségét veszélyeztetjük, hanem az úton közlekedő többi autóst is! Amikor kiválasztjuk az új téli gumikat, fontos, hogy ne csak a gumiabroncsok jellemzőit vizsgáljuk, hanem vegyük figyelembe autónk tulajdonságait is. Ha harmóniában vannak egymással, bátran útnak indulhatunk a rendkívül hideg, csapadékos napokon is!

Megbízható termékekkel, akciós téli gumik széles választékával várjuk az AR-GO Abroncs Bt.-nél! Közvetlenül a gyártótól szerezzük be a gumiabroncsokat, ezért biztos lehet a magas minőségben. Autószervizünk teljes körű szolgáltatást nyújt, így nálunk nem csak a gumiabroncsok megrendelésére van lehetősége, hanem a lecserélésben, és az egyéb szerelési, javítási munkálatok teljesítésében is kérheti segítségünket. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkkel kapcsolatban, és tekintse meg téli gumi kínálatunkat a www.ar-go.hu internetes oldalunkon!

Cserélje le időben gumiabroncsait, hogy biztonságban indulhasson útnak minden alkalommal! Fordítson elegendő időt és figyelmet a megfelelő téli gumik kiválasztására! Akciós téli gumik beszerzése ügyében, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!

Like this Article? Share it!