szerda, október 4, 2023
caronline.hu

Ne feledkezzen meg a hóláncról!

2017-12-21 Termékek

Változatos környezetben vezet, ezért számítania kell a szélsőséges időjárás miatt adódó nehézségekre? Netán síelni indul? Nem szabad megfeledkeznie a hólánc beszerzéséről, hogy szükség esetén bármikor felhelyezhesse a biztonságos utazás érdekében. Tanácsos előre tájékozódnia az előírásokkal kapcsolatban, ugyanis sok országban kötelező tartozék! Autóalkatrészeket online is megrendelhet, így kényelmesen, saját időbeosztásához igazítva választhatja ki a hiányzó kiegészítőket.

Országtól függően különböző szabályokkal találhatjuk szemben magunkat, ezért elengedhetetlen, hogy részletesen tájékozódjunk, mielőtt útnak indulunk. A hólánc használata többfelé kötelező télen, tehát magas összegű bírságra számíthatunk, ha nem teszünk eleget az előírásoknak. Fontos tudnunk, hogy a hagyományos hóláncot nem helyettesíthetjük mással, így fennáll a bírság fizetésének veszélye. Célszerű előre begyakorolnunk a hólánc felrakását, hiszen próba és rutin nélkül hosszasan vesztegelhetünk az út szélén. Amikor hóláncot választunk, figyelembe kell vennünk a méretet és a minőséget. Autógumink tulajdonságait, emellett pedig a hólánc láncszemeinek nagyságát és mintáját szem előtt tartva célszerű eldöntenünk, hogy melyik a legideálisabb kiegészítő autónk számára. Lényeges, hogy minden esetben a meghajtott kerekekre kell felszerelni, és hólánccal 50 km/óránál gyorsabban nem szabad közlekedni!

Az Auto-Tools Hungary Kft. autóalkatrész webshopjában minden olyan kelléket megtalálhat, amelyekre szüksége lehet a biztonságos közlekedéshez. Rombuszmintás hóláncainkat többféle mérteben kínáljuk, így biztos, hogy hozzájuthat a leginkább megfelelőhöz. A magas minőségű autóalkatrészeket online, egyszerűen, kedvező árakon rendelheti meg tőlünk. Látogasson el a www.autoalkatreszabc.hu weboldalunkra!

Ne feledkezzen meg egyetlen eszközről sem, hiszen csak így indulhat útnak biztonságosan! Válassza ki jól felszerelt autóalkatrész webshopunkból a legkiválóbb hóláncot, és más hiányzó kellékeit! Kérdései esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-1-796-0722-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@autotools.hu e-mail címünkre!

Like this Article? Share it!