szombat, szeptember 23, 2023
caronline.hu

Pótkerék takaró ponyva: védelem és dizájn

2021-10-26 Termékek
pótkerék takaró ponyva

pótkerék takaró ponyva nem csupán hasznos, hanem stílusos is, ezért minden terepjáró tulajdonosnak érdemes beszerezni egyet!

Annak, aki gyakran tér le az aszfaltozott útról autójával, sokféle nehézségre kell felkészülnie, ám egy jól felszerelt terepjáróval nem adódhat probléma. Elengedhetetlen kellék a pótkerék, melynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen meg lehet oldani a helyzetet, ha valamelyik abroncs feladja a harcot. A terepjáró raktere rendszerint alaposan ki van használva, ezért a pótkerék a hátsó ajtóra rögzítve szokta kísérni tulajdonosát, ez az oka annak, hogy a pótkerék takaró ponyva használata sem maradhat el.

A pótkerék csakis sakkor tudja betölteni funkcióját, ha nem sérül meg, mire elérkezik az ideje. A szélsőséges időjárási tényezőknek és egyéb negatív hatásoknak való kitettség azonban idővel gondot okozhat, ezért hatékony védelemre van szükség. Erre szolgál a pótkerék takaró ponyva, ami óvja tartalmát a sérülésekkel szemben, és azt is megakadályozza, hogy a nap UV sugárzása okozzon kárt. Egy jó ponyva erős anyagból készül, időtálló és praktikusan használható, de ez még nem minden. A pótkerék takaró ponyva a jármű esztétikai értékét is fokozza, hiszen lehet elegáns, egyszínű, de akár mintás is, kifejezetten népszerűek például a vadász motívummal ellátott változatok.

Ha Ön is szeretné okosan felszerelni járművét, hogy ne érjék meglepetések, jó helyen jár! Cégünk, a 4 wd Profi Shop Kft. pótkerék takaró ponyvát is forgalmaz, többféle változatban. Valamennyi általunk kínált kiegészítő strapabíró, ellenálló műbőrből készül és az egyszerű használat érdekében összehúzó zsinórral van ellátva. Önnek csupán annyi a dolga, hogy kiválasztja azt a dizájnt, ami illik az autójához és a megrendelésnél megadja a pótkerék átmérőjének megfelelő méretet, mi pedig hamarosan postázzuk a pótkerék takaró ponyvát.

Ha termékeink felkeltették érdeklődését, kattintson a www.4wdprofishop.hu weboldalra, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran szakértőinknek a +36-83-900-030-as telefonszámon vagy az info@4wdprofishop.hu e-mail címen keresztül!

Like this Article? Share it!