szombat, szeptember 23, 2023
caronline.hu

Snorkel a hosszú élettartamú motorért!

2021-11-10 Termékek
snorkel

Snorkel minden terepjáró típushoz és modellhez, online vásárlási lehetőséggel, kedvező áron! Ha szeretné megóvni a motort, és elkerülni a felesleges kiadásokat, az Ön autójáról sem hiányozhat ez a kiegészítő!

A motor a terepjáró szíve és lelke, egy olyan alkatrész, ami igazán nagy figyelmet érdemel. Megbízhatóan működő motor nélkül nincs biztonságos és kényelmes közlekedés, nem beszélve arról, hogy milyen anyagi vonzata lehet egy motorhibának. Egy kisebb probléma is okozhat komolyabb költséget, ha pedig teljes motorgenerálra van szükség, akkor bizony mélyen a pénztárcába kell nyúlni. Mindez azonban elkerülhető, még akkor is, ha gyakran cseréli extrém terepre a városi aszfaltutakat. A megoldás pedig egyszerűbb, mint gondolná, hiszen mindössze egy légszűrő kivezetés, úgynevezett snorkel szükséges hozzá!

snorkel egy olyan terepjáró kiegészítő, melynek segítségével tiszta levegőt lehet biztosítani a motornak poros, saras környezetben, sőt, mélyebb vízben is. A szennyeződések és a nedvesség sem tud a motorba jutni, ugyanis az a snorkel közvetítésével a tető magasságából szívja a működéshez szükséges levegőt. Természetesen, ahogy minden terepjáró kiegészítőnél, úgy a snorkel esetében sem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy csak a legkiválóbb minőségű terméket ajánlott megvásárolni. Csak az a légszűrő kivezetés képes maradéktalanul ellátni funkcióját, ami erős és strapabíró, ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, valamint UV stabil.

Ha Ön is szeretné snorkel segítségével támogatni a motor hosszú élettartamát, vásárolja meg a terepjárójának megfelelő kiegészítőt a 4 wd Profi Shop Kft. webáruházából! Óriási kínálatot és kedvező árakat biztosítunk, csomagjainkban a snorkel felszereléséhez szükséges valamennyi tartozék megtalálható.

Termékpalettánkat máris megtekintheti a www.4wdprofishop.hu weboldalon, ahol rendelését is kényelmesen leadhatja, de ha nem biztos a választásban, kérje bátran szakértőink segítségét a +36-83-900-030-as telefonszámon vagy az info@4wdprofishop.hu e-mail címen!

Like this Article? Share it!