kedd, november 28, 2023
caronline.hu

Szélvédő akció: Készüljön velünk a télre!

2020-10-20 Termékek
szélvédő akció

Ahogy közeledünk a tél felé, úgy rövidülnek a nappalok, ami az autós közlekedést tekintve azt jelenti, hogy egyre többet kell sötétben vezetni, és az őszi hónapokra jellemző rengeteg csapadék szintén megnehezíti a vezetést. A hátráltató tényezőkkel szemben csakis úgy lehet védekezni, ha felkészítjük autónkat erre az időszakra, és a legapróbb jelek észlelése esetén is azonnal reagálunk. Amennyiben Ön is szeretne minden lépést megtenni a biztonságos közlekedés érdekében, érdemes megismerkednie az Autóüveg Centrum szélvédő akciójával! Miért érdemes kihasználni a lehetőséget?

A csapadékos, hideg időben gyakrabban fordulhat elő kőfelverődés, ami egyenes út a repedéshez.
A repedés gátolja a szabad kilátást, ami sötét, esős időben még rosszabb látási viszonyokat teremt, de nem ez az egyetlen, ami miatt haladéktalanul gondoskodni kell a szélvédő cseréről! Bármilyen aprónak látszik a repedés, csökkenti a szélvédő merevítő funkcióját, ami azt jelenti, hogy az nem tud hatékony védelmet biztosítani egy ütközés során. A cserét tehát nem éri meg halogatni akkor sem, ha csak egy kisebb sérülés érte az üveget, és a szélvédő akciót kihasználva ez ráadásul anyagilag sem megterhelő.

Ha az akciós szélvédők közül válogat, csekély árat fizet azért, hogy megteremtse a biztonságos közlekedés feltételeit, ezért mindenképpen érdemes jobban elmélyülnie a lehetőségekben! Fedezze fel az Autóüveg Centrum akciós szélvédő kínálatát, melyben rengeteg típus érhető el, rendkívül kedvező áron! Érdeklik a részletek?

Látogasson el www.autouvegcentrum.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a szélvédő akció keretein belül elérhető típusokról és természetesen a hozzájuk kapcsolódó árakról is! Szakértőink mindenben rendelkezésére állnak, keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén, ha kérdése lenne a témával kapcsolatban, esetleg a raktárkészlet felől érdeklődne! Ne hagyja ki a szélvédő akciót, forduljon hozzánk bizalommal a +36-88-400-876-os telefonszámon vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen, és közlekedjen biztonságosan!

Like this Article? Share it!